понеділок, 20 серпня 2012 р.

КОНФЕРЕНЦІЯ "НОВА ШКОЛА: МІЙ МАРШРУТ"

    Корпорація Intel і Академія підвищення кваліфікації та професійної перепідготовки працівників освіти (АПК і ППРО) проводять спільну он-лайн конференцію «Нова школа: мій маршрут». 
  В інтерактивному режимі обговорюватимуться можливості використання нових інформаційних технологій у навчальному процесі, а також відбудеться ознайомлення з останніми моделями організації освітнього процесу.

    Конференція «Нова школа: мій маршрут» стартує 20 серпня 2012 і проходитиме в кілька етапів. В рамках конференції відбудуться вебінари, майстер-класи, тренінги, консультації, дискусії, відеолекції, доповіді та багато іншого. Серед основних тем, заявлених організаторами, такі актуальні питання сучасної освіти, як:
  • методики і прийоми формування ключових компетенцій 21 століття;
  • ІКТ-практики в рамках реалізації ФГОС в початковій школі і середній ланці, моделі мобільного освіти «1 учень: 1 комп'ютер»;
  • роль шкільної інфраструктури в успішному впровадженні ІКТ в освітнє середовище;
  • компоненти інформаційної системи сучасної школи, ефективне впровадження мереж і серверів, формування хмарного простору і систем управління класом.
      «Беручи участь у конференції, що відрізняється креативними ідеями та підходами до співпраці з освітніми установами, ви стаєте не тільки учасниками конференції, а й творцями нової практики підвищення кваліфікації» - зазначає Лариса Миколаївна Горбунова, проректор по науці АПК і ППРО
    Про підтримку конференції вже оголосила корпорація Google, яка першою приєдналася до числа партнерів.
   «Google є найбільшим розробником хмарних рішень для освітніх установ. Додатки Google Apps використовують більше чотирнадцяти мільйонів школярів, студентів та викладачів по всьому світу, великий інтерес спостерігається до них і в Росії, - говорить Гульнара Ластовецька, менеджер по роботі зі стратегічними партнерами корпорації Google. - У рамках конференції ми плануємо провести ряд цікавих онлайн-і оффлайн-заходів, які дозволять вчителям краще познайомитися з нашими продуктами і сервісами, і в результаті зробити роботу з учнями більш ефективною».
    Реєстрація та прийом заявок на виступ в секціях конференції відкриті з 28 червня 2012 року. 
  http://edugalaxy.intel.ru/conf/
   20 серпня стартує перший (підготовчий) етап конференції, що включає майстер-класи, вебінари та інші навчальні заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар